Företagsgolf

Du tar hand om dina gäster, vi tar hand om resten.

Vi har lång erfarenhet av att ta hand om både stora och små arrangemang. Vår erfarenhet borgar för att du kan lita på att vi tar väl hand om arrangemanget kring din tävling så att du kan fokusera på att dina inbjudna gäster.

Två saker kan vi inte råda över, resten kan vi garantera!

Vi kan tyvärr inte påverka vare sig vädret eller dina gästers golfresultat. Däremot törs vi lova att resten blir lyckat. Vi lovar att mottagandet för dina gäster blir både trevligt och professionellt.
Vill ni ha skyltning runt klubbhus och ute på banan så hjälper vi självklart till med detta.
Vi hjälper också gärna till med att ta fram ett lämpligt och slagkraftigt prisbord till er och era gäster så slipper ni tänka på det. Själva tävlingsarrangemanget med start- och resultatservice kan vi också lösa om ni så önskar.

En grundförutsättning för en lyckad företagsgolf brukar vara god mat och dryck.

Johan och Christer i vår restaurang kan bjuda på nästan precis vad som helst, från en Continental Breakfast till en njutbar 3-rätters middag. Allt enligt tid på dagen, budget och önskemål. Ute på banan finns dessutom en kiosk full med godsaker.

Vill ni veta mer så tveka inte att kontakta mig,

Bästa golfhälsningar,

Lars Prick, Klubbchef
klubbchef@vaxjogk.com
0708-889405

Golfpaket till företag

Växjö Golfklubb erbjuder till företagen paket som heter Bas- Brons – Silver – Guld.

Vad de innehåller kan du läsa mer om här.

Företagspaket Växjö Golfklubb-2020

Avbokningsregler:

  • För tider som bokas mer än 27 dagar före speldag gäller att avbokning måste ske senast 14 dagar före speldag. Därefter blir bokningen definitiv.
  • För tider som bokas 14-27 dagar före speldag gäller att avbokning måste ske senast 7 dagar före speldag. Därefter blir bokningen definitiv.
  • För tider som bokas 2-13 dagar före speldag gäller att avbokning måste ske senast 12.00 dagen före speldag. Därefter blir bokningen definitiv.