Förbättra din puttning genom Aimpoint

Vill du förbättra din puttning? AimPoint är nyckeln! 🎯
Upptäck hur spelare som Viktor Hovland, Ludvig Åberg, Max Homa Lydia Ko, Madeleine Sagström, Sam Burns, Dustin Johnson och Justin Thomas och många fler världsspelare drar nytta av AimPoint Express för att läsa greenerna effektivare.
Den 9-10/5 kommer en av Sveriges tre level 2 certifierade AimPoint Instruktörer William Monier till oss. Han kommer att hålla en clinic i AimPoint Express och en kallad AimPoint Speed. ⛳️
AimPoint Express ⭐️
AimPoint Express är 2 timmars utbildning i greenläsningssystem som passar ALLA typer av golfare. Det är den tekniken på greenläsning som cirka 50% av den 20 bästa damerna och herrarna i världen använder! Systemet är dock ursprungligen framtaget för juniorer så det är smidigt och enkelt att lära sig.
AimPoint Speed ⭐️
AimPoint Speed är 1,5 timmas utbildning och ett utmärkt system och komplement till Express för att förbättra längdkontrollen på dina puttar. Framtaget genom att studera de 25 bästa spelarna i världen på puttning.
Ta nu chansen! Anmäl dig till AimPoint Express och Speed Clinic, där du kommer att lära dig hemligheterna bakom proffsens framgångar. Ge dig möjligheten till att bli en bättre golfare!