Lägeraktiviteter för barn och ungdomar

Missa inte en av sommarens höjdpunkter för barn och ungdomar på golfklubben.

Teen Cup  +10 år

Teen Cup läger arrangeras i början av sommarlovet och innehåller fyra härliga golfdagar tillsammans med kompisar. Under tre dagar varvas träning, spel och lek i mindre grupper anpassade efter kompisar, ålder och golfkunskap. Den fjärde dagen spelas klubbkval i Teen Cup för alla som vill och har grönt kort samt 36,0 i hcp eller lägre. Övriga barn och ungdomar kommer att spela på korthålsbanan.

Tidsperiod19/6-22/6, kl 09:00-15:00 (lunch 11:00-12:00). Samling sker utanför klubbhuset.

Pris: 700 kr och då ingår lunch i priset 19-21/6, betalning sker via faktura.

Anmälan sker genom länk som skickas ut till alla deltagare i träningsverksamheten under början av mars. Barnen delas in i mindre grupper som är anpassade efter golfkunskap och ålder. Till vår hjälp har vi duktiga och utbildade golfledare på plats. Max antal deltagare för lägret är 30 st barn och det är först till kvarn som gäller.

Klicka här för mer information och anmälan

Golfäventyret läger, 6-12 år


Golfäventyrets läger arrangeras i början av sommarlovet och innehåller tre härliga golfförmiddagar tillsammans med kompisar. Under två förmiddag varvas träning, spel och lek i mindre grupper anpassade efter kompisar, ålder och golfkunskap. Den tredje dagen spelas Golfäventyret Cup.
Tidsperiod: 26/6-28/6, kl 09.00-12.00. Samling sker utanför klubbhuset.
Pris: 250 kr

Klicka här för mer information och anmälan

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar